Partnerschap?

Mtrack kent intussen een grote schare partners die één kenmerk gemeen hebben: zij vinden Mtrack een mooi produkt dat zij graag aan hun klanten of bezoekers voordragen.

Zeer aantrekkelijk

Het mes snijdt hierbij natuurlijk aan twee kanten. Wij bieden al onze partners een aantrekkelijk partnerprogramma, waaronder een flinke bonus voor elk abonnement dat op Mtrack wordt afgesloten.

Voor wie?

In beginsel kan iedereen partner worden. Maar in de praktijk zijn het vooral:
  • webbouwers
  • hostingproviders
  • reclame- en adviesbureaus
  • beheerders van websites die te maken hebben met internet

Affiliate

Als u vermoedt dat de bezoekers van uw website interesse voor Mtrack hebben, kunt u verwijzen naar onze website (via een banner of een stukje tekst met een link). Wanneer een van uw bezoekers een nieuw abonnement op Mtrack afsluit, ontvangt u van ons een aantrekkelijke bonus. Het contact met de klant en de facturatie verzorgen wij. De aantallen bezoekers die via uw website bij ons terechtkomen, het aantal (proef)abonnementen en uw verdiensten, worden online voor u bijgehouden.

Partnerschap op maat

Veel webbouwers en reclame- en adviesbureaus attenderen hun klanten persoonlijk op Mtrack. Het partnerschap kan hierbij meer naar wens worden vormgegeven. Wilt u graag dat alle contacten en facturen via uw bedrijf lopen? Wilt u uw bedrijfslogo geplaatst hebben bij de statistieken van uw klanten? Wilt u inzage houden in de bezoekgegevens van uw klanten? In overleg is heel veel mogelijk.

Interesse?

Voor meer informatie over het partnerschap kunt u contact met ons opnemen.

Referenties

Wij hebben een groot aantal partners onder hostingproviders, reclame- en adviesbureaus, en webbouwers.
Eén van onze partners is:


Partnerervaringen

"Wat ik vooral prettig vind aan onze samenwerking met Mtrack is hun snelheid. [...] Daarnaast waardeer ik het meedenken van Mtrack. Hierdoor hebben we al een aantal van onze klanten een mooie oplossing kunnen bieden."

Jeroen van der Ham

Lees meer ervaringen