Partnerervaringen

"Onze samenwerking met Mtrack is simpel en helder. Wanneer een van onze klanten statistieken wil, stuur ik Mtrack een mailtje met de gegevens van onze klant. Daarna hebben wij er geen omkijken meer naar. Wij implementeren nog wel de tellers, maar onze opdrachtgever ontvangt de inloggegevens en later de factuur - naar ik aanneem. Wij hebben er voor gekozen hier niet tussen te gaan zitten. Als tegenprestatie krijgen wij van Mtrack voor een aantal eigen websites kosteloos statistieken. Een werkwijze waar we beide erg tevreden mee zijn.

De snelheid van handelen, de flexibiliteit en het feit dat Mtrack zich doorontwikkelt en steeds weer nieuwe functionaliteiten toevoegt, geeft ons meer dan voldoende vertrouwen om de komende jaren met elkaar verder te gaan."

Mark Martens, director, if then

"Onze klanten zitten hoofdzakelijk in de non-profit sector (woningcorporaties, zorginstellingen). Gezien de ontwikkelingen in deze sector is het van groot belang inzicht te hebben in het internetgebruik. Mtrack levert betrouwbare, uitgebreide en overzichtelijke statistieken en is een uitstekende partner.

In overleg met onze klanten stellen wij altijd communicatieve en zakelijke doelen op. Met Mtrack kunnen we bepalen of de gekozen strategie ook succesvol is.

Onze klanten krijgen toegang tot de statistieken van Mtrack via het door ons geleverde CMS. Dat is wel zo makkelijk."

Lambert Blikman, directeur, Pro Impact Beeldscherm-communicatie

"Mijn stelling is: meten is weten, maar uitgebreider meten is beter weten.

De real-time statistieken van Mtrack helpen mij dagelijks het bezoekgedrag tot in de puntjes te analyseren. Zo kan ik mijn klanten de door hun gewenste positie in zoekmachines bezorgen. Onmisbaar voor iedereen die met SEO bezig is!"

Lieven Vandenbroucke, eigenaar, Xtence webdesigners

"Wat ik vooral prettig vind aan onze samenwerking met Mtrack is hun snelheid. Als ik een account aanvraag voor een nieuwe klant heb ik binnen een paar uur alle gegevens. Ik kan dan vervolgens de tellers plaatsen en de klant toegang tot zijn statistieken geven. Voor onze organisatie, waarbinnen service hoog in het vaandel staat, is dat erg prettig.

Daarnaast waardeer ik het meedenken van Mtrack. Hierdoor hebben we al een aantal van onze klanten een mooie oplossing kunnen bieden (en niet alleen in prijs!).

Tot slot waardeer ik het enorm dat de ontwikkelingen niet stilstaan bij Mtrack. Met enige regelmaat worden nieuwe features ingebouwd en beschikbaar gesteld."

Jeroen van der Ham, eigenaar, Octavalent

"Met de mensen van Mtrack hebben wij een prima samenwerking. Op vragen krijgen we altijd snel en duidelijk antwoord, zowel telefonisch als per mail.

Onze klanten die gebruikmaken van Mtrack zijn ook zeer positief: de statistieken zijn overzichtelijk en makkelijk in gebruik. En een prima prijs-kwaliteitverhouding is natuurlijk ook nooit weg!"

Leon Eekhout, eigenaar, LinkmasterMonkey.com

"Op onze website bevelen we Mtrack graag aan. Onze website bevat allerhande informatie voor beginnende en gevorderde webmasters.

De afgelopen jaren is er via onze site regelmatig een abonnement bij Mtrack aangevraagd. Dat is mooi voor de desbetreffende bezoeker, want Mtrack is zonder meer een goed statistiekenprogramma.

Ook wij maken regelmatig gebruik van Mtrack. Het is altijd goed te weten wie onze bezoekers zijn, waar ze vandaan komen en welke pagina's ze bekijken."

Leo Weenink, eigenaar, leejoo.nl

"Mtrack levert een product dat goed geprijsd en perfect afgestemd is op de kleinere en middelgrote sites. Veel van onze klanten zijn geïnteresseerd in webstatistieken, maar hebben niet de behoefte of de mogelijkheden om een duur 'enterprise-pakket' aan te schaffen. Wel willen ze een professionele en betrouwbare partij. Mtrack vult dit gat bijzonder goed op.

Verder sluit de directe, persoonlijke benadering van Mtrack goed aan bij onze eigen benadering van klanten. Deze gedeelde filosofie versterkt ons partnergevoel.

Het feit dat Mtrack ook maatwerk levert maakt het partnerschap tevens schaalbaar en interessant voor grote(re) accounts."

Vincent de Jong, eigenaar, Co & Co Solutions

"Wij als zoekmachinespecialisten vinden het heel belangrijk dat we de resultaten van ons werk kunnen meten. Mtrack is voor ons en veel van onze klanten een uitstekende marketingtool. Met Mtrack wordt exact de herkomst en het gedrag van bezoekers gemeten.

Ook de samenwerking met Mtrack is uitstekend. We bevelen hen dan ook altijd graag aan bij onze klanten."

Cor Riezouw, webmaker/eigenaar, De Webmakers