De mensen

Mtrack is in 2004 opgericht door Stijn van der Ree-Steutel en Rob Rodewijk. Door het toenemende internetgebruik en de grote behoefte aan goede, betrouwbare statistieken is Mtrack de afgelopen jaren snel gegroeid. Het aantal medewerkers en freelancers - waarvan wij gebruikmaken bij technische klussen - is flink toegenomen. Onze uitgangspunten zijn echter vanaf het prille begin overeind gebleven.

Missie

Mtrack richt zich volledig op de ontwikkeling en het beheer van een professioneel statistiekenprogramma. Ons doel is een statistiekenpakket aan te bieden dat nauwkeurig, uitgebreid, overzichtelijk en makkelijk in het gebruik is. De prijs van ons statistiekenpakket moet zéér concurrerend zijn. Daarnaast streven we naar een open, persoonlijke benadering van onze klanten.

Stijn van der Ree-Steutel

Stijn heeft Psychologie en Sociaal Wetenschappelijke Informatica gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie is hij in 1997 begonnen met een eigen internetbureau. Stijn heeft één motto: gebruiksvriendelijkheid staat altijd voorop! In de omgang blijkt hij zelf ook zeer gebruiksvriendelijk te zijn. Bij Mtrack is hij verantwoordelijk voor de techniek.

Rob Rodewijk

Rob studeerde Sociale Geografie en Economie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij was eerder onder meer werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker en journalist. Rob zet graag lijnen uit en is pas tevreden als iedereen tevreden is. Bij Mtrack is hij verantwoordelijk voor de sales & pr.

Rob Rodewijk

Stijn van der Ree-Steutel