Documentatie

3. Het plaatsen en instellen van de tellercode > 3.15. Het meten van YouTube-filmpjes > Waar vindt u de statistieken over het gebruik van YouTube-filmpjes?

Waar vindt u de statistieken over het gebruik van YouTube-filmpjes?

Als u alles goed heeft ingevuld, kunt u in diverse Mtrack-rapporten zien wanneer een filmpje is gestart, er is gepauzeerd of gestopt.

In bijvoorbeeld de rapporten Huidige bezoeken (in de categorie Overzicht & details) en Bezoekgegevens per pagina (in de categorie Hun bezoek) wordt de naam getoond die u uw YouTube-filmpje heeft gegeven, met daarachter 'playing', 'ended' of 'pauzed'. Stel dat u uw filmpje 'Mijn-film' heeft genoemd, dan krijgt u te zien: 'Mijn-film: playing', 'Mijn-film: pauzed' en 'Mijn-film: ended'.

In het rapport Bezoekgegevens per pagina kunt u met behulp van de filterfunctie boven de tabel eenvoudig alle informatie per filmpje opvragen.

Via het rapport Datamining (in de rubriek Overzicht & details) kunt u alle bezoeken opvragen waarbij een bepaald filmpje is opgevraagd. U vult dan bij het selectiecriterium 'Pagina' in: '*Mijn-film*'. Vervolgens krijgt u alle (details van) bezoeken te zien waarbij dit filmpje is bekeken.