Documentatie

Rapport 'Vertrekpagina's'

In dit rapport staat vermeld wat de laatste webpagina is, die uw bezoekers in de door u geselecteerde periode hebben bekeken.

In dag-, week-, maand-, kwartaal- en jaarrapporten waarbij de gegevens van vandaag worden meegeteld, staat ook het aantal beëindigde bezoeken vermeld. Reden: alleen van beëindigde bezoeken kan de vertrekpagina worden vastgesteld. Van bezoeken die op dit moment nog op uw website gaande zijn, kan de vertrekpagina pas worden bepaald als het bezoek is afgelopen.

In de bijbehorende tabel staan alle vertrekpagina's in rangorde vermeld. Hierdoor ziet u in één oogopslag wáár uw bezoekers uw website verlaten.

Met behulp van de filterfunctie boven de tabel kunt u de gegevens van een bepaalde pagina of reeks van pagina's opvragen.

Tot slot, als u in het verleden tellers heeft verwijderd, kunt u ook hiervan de gegevens opvragen. Hiertoe moet u het vakje vóór 'Toon ook verwijderde tellers' aanvinken. Bij het opvragen van verwijderde tellers moet u er wel voor zorgen dat de door u geselecteerde periode ver genoeg teruggaat in het verleden.