Toelichting bij de demo

Onze demo spreekt voor zich. What you see is what you get. De gegevens die wij voor de gemeente Leek registreren, kunnen we ook voor uw website bijhouden.

Rapporten voor elke periode opvraagbaar

In de demo ziet u linksboven een 'kaartenbak' met de letters 'D', 'W', 'M', 'K', 'J' en 'V'. Door op deze letters te klikken kunt u respectievelijk een dag-, week-, maand-, kwartaal- of jaarrapport opvragen. De 'V' staat voor 'vrije invoer': hier kunt u voor elke denkbare periode de statistieken opvragen.

Toelichting bij elk rapport

Bij elk rapport ziet u rechtsboven Uitleg staan. Als u hierop klikt, krijgt u een toelichting op het betreffende rapport. Waar nodig bevat de toelichting verhelderende voorbeelden.

Eenvoudig printen en exporteren naar Excel

Elk rapport kunt u eenvoudig printen en exporteren naar Excel. Hiervoor hoeft u alleen maar te klikken op een van beide icoontjes rechtsboven het rapport.

Ontvangst statistieken per e-mail mogelijk

De opzet van het automatisch mailen van statistieken vindt u in de demo terug onder Instellingen en vervolgens Rapportage. Per standaardperiode (dag, week, maand, kwartaal en jaar) kunt u hier aangegeven welke gegevens u de volgende dag in uw mailbox wilt ontvangen.

Sitebench

Bij elk (proef)abonnement hoort een sitebench (linksboven op uw scherm). Met de sitebench kunt u in één oogopslag zien hoe u website - op basis van 16 Key Performance Indicators (KPI's) - presteert ten opzichte van eerdere periodes (bijvoorbeeld in 2012 ten opzichte van 2011). Klanten met meerdere websites kunnen met de sitebench ook eenvoudig hun verschillende websites met elkaar vergelijken. Welke site is het grootst? Welke het kleinst? Welke groeit het snelst? En welke het langzaamst?

Wat zit er niet in de demo en is wel beschikbaar?

De gemeente Leek heeft geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om het bezoek geregistreerd te krijgen van elders geplaatste advertenties of links (via zogeheten clickins). Als gevolg hiervan zijn er geen resultaten zichtbaar in het rapport Aantal bezoeken per clickin. Ook heeft de gemeente Leek geen bezoekers gelabeld. In het rapport Huidige bezoeken vindt u dan ook geen (gelabelde) bezoekers met naam en toenaam terug. Tot slot maakt de gemeente Leek geen gebruik van ons nieuwsbriefprogramma Laposta. Met Laposta kan het (individuele) bezoek van nieuwsbriefrelaties aan de website binnen Mtrack worden gevolgd.

Referenties

Voor duizenden bedrijven en instellingen registreren wij de bezoekgegevens van hun website.
Eén van onze klanten is:Klantervaringen

"Mtrack heeft voor ons een speciale exportfunctie gemaakt. Hierdoor kunnen wij - met behulp van specifieke tools - geavanceerde analyses uitvoeren en de bezoekgegevens van alle websites vergelijken."

Hans de Korte

Lees meer ervaringen